Medveten andning

Vi samtalar om och gör övningar med olika andningstekniker.
Vi samtalar om vikten av att hitta rätt verktyg i verktygslådan.

Springer du runt i ekorrhjulet och finner inte vägen ut för att det snurrar för fort?
Vill du leva ditt liv i harmoni och blicka ut mot den stora världen och fånga stunden precis nu?

Börja från grunden och lär dig små enkla steg med hjälp av medveten andning. Genom att lära dig att fokusera på din andning kan du lättare släppa dina oroande tankar och hitta hem till dig själv.

Medveten andning kan ta dig till en plats under din korkek där du kan sitta och lukta på blommorna med närvaro i nuet. Under mina träffar testar vi på olika tekniker för att hitta den som passar bäst för just dig.

Min kurs kan hjälpa dig att öka din förståelse för att allt har sin plats i tillvaron och genom att välja ett förhållningssätt styr du upp hur din dag ska färgas.

  • Att lyssna till sig själv och vad man vill göra är en viktig pusselbit i det stora livspusslet.
  • Att dina bitar är utformade för att passa in där du ska vara, det gäller bara att hitta rätt.
  • Att stilla sina tankar från alla krav och måsten är ett steg på vägen mot mål du vill uppnå. Inget är omöjligt, det gäller bara att tro på sig själv.
  • Att ha medkänsla för sig själv och ta ansvar för de känslor som dyker upp när du ibland väljer fel pusselbit.

Med ett positivt sinne och ett inre lugn kan du hjälpa en medmänniska samtidigt som du själv mår bra. Våga gå mot strömmen och var dig själv, du behöver inte vara som alla andra för att passa in i vårt samhälle. Ingen är oberörd inför allt som sker men vi har ett val hur vi låter det påverka oss.

"Tjuren Ferdinands budskap är solklart, du får lov att vara dig själv, du behöver inte springa runt i hagen och stångas som de andra tjurarna bara för att någon bestämt att det ska vara så"

© Copyright visdomsboden 2022