Du är dirigent i ditt eget liv och bestämmer själv tonart för din musik.

Låt ingen annan ta över taktpinnen.

Upptäck egna melodislingor som följer dina rörelser.

En tonartshöjning är ditt val, även om den klingar falskt för andra.

Kan skära i öronen innan alla toner lagts tillrätta.

När allt faller på plats följer stråkarna med som om du inte spelat något annat.

Våga ta steget ur din komfortzon.

Gå mot en förändring du inte kommer att ångra.

Molnen som hopat sig skingras och släpper igenom ljuset.

Lita på din känsla och lev fullt ut.

Katarina Andersson

Life Coach Holistic

Är du redo för förändring? Vågar du anta utmaningen och se vad som hindrar dig från att gå vidare med lättare steg? Jag leder dig när du börjar lätta på bördan som trycker dig. Du vet kanske inte vad det är men vi hjälps åt på vägen.

Vem är då jag som erbjuder min hjälp?

Jag är varken psykolog eller terapeut inom den traditionella medicinen. Däremot är jag utbildad Life Coach Holistic, Reiki terapeut och mindfulnessinstruktör som arbetar ur ett holistiskt perspektiv.

Varför skulle jag vara rätt person att hjälpa dig?

Jag ser till helheten, där kropp och själ hör samman. Mitt fokus riktas mot dig när du berättar vem du är, eller tror du är. Dina pusselbitar vävs samman, olika mönster träder fram och visar en eller flera länkar som hindrar dig från att ta nästa steg.

Vad kan jag göra för att hjälpa dig?

Jag förmedlar ett lugn till mina medmänniskor i olika sammanhang som gör att de känner sig trygga i situationen. Genom att skapa ett förtroende och en relation där du vågar öppna dig, ta första steget och berätta om vad som skaver på insidan, är en bit på vägen. 

Hur lång tid tar det för förändring?

Det är kanske inget som sker över en natt, det förflutna har stor påverkan på hur du lever idag. Ditt sätt att tänka, hur du dina låter känslor styra ditt agerande i situationer du hamnar i. Under mina coachingsessioner arbetar vi med dåtid, nutid och framtid och jag använder mig av olika verktyg för att leda dig framåt.

Du har kanske en föreställning om vem du är, hur du ska leva och har fastnat på det mentala planet där du analyserar och kontrollerar intellektet. Andras syn på oss skapar rädslor för att inte våga vara oss själva, vi går in i en roll för att passa in. Min uppgift som coach är att hjälpa dig att komma i kontakt med dina känslor. Genom att lyfta på locket till tunnan du samlat undertryckta känslor, minnen eller erfarenheter i kan frigöra ilska, sorg som legat och tyngt i ryggsäcken.

Ibland kan det göra ont när mörkret släpps ut, sår i själen ska läkas men det öppnar upp för att få in ljus och det är värt besväret. Som Life Coach Holistic ser jag dig och lyssnar till vad du säger med kärlek och omtanke i en trygg miljö. Du lär dig acceptera och möta dina känslor vilket för dig närmre den du innerst inne är och vill vara. Coaching är en helande process som skänker en skön känsla och befrielse efteråt. 

Jag arbetar med relationer, den med dig själv och den du har i med andra. Du kan inte isolera dig och tro att du inte kan förändras. Genom att lära känna dig själv och våga se saker ur nytt perspektiv är en bit på vägen. Att öka din självkänsla, att acceptera dig själv, att förstå sitt eget värde. att stå upp för dig själv och inse ditt eget värde, att respektera dig själv och sätta upp gränser är andra viktiga pusselbitar i dina relationer.

Hur ett möte med andra utvecklas handlar många gånger om hur relationen till dig själv är.  Om du hela tiden förminskar dig själv blir resultatet att andra ser dig på samma sätt och behandlar dig därefter. Ditt kroppsspråk avslöjar mer än du anar, bli medveten om vad andra ser. Låt inte gamla präglingar, andras tyckande vara din vardag längre. Låt förändringens vind svepa dig mot nya mål där du rakryggad står emot andras illusioner om hur du ska vara. Ge dig själv chansen till ett bättre mående där du står på första parkett och ler med hela ansiktet.

© Copyright visdomsboden 2022